Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06703666319 / +36703666319

Engem is ugyanígy Weisz Ádám hívott. Erről a telefonszámról az OTP bank nevében mondván, hogy egy bizonyos Szalai Tamás az én számlámról utalásokat kezdeményezett. Kérdezte az "Úriember" ismerem-e az illetőt, hozzáfér-e esetleg más is a belépési adataimhoz? Hozzá tette egyébként a hívás elején, hogy rögzíti is a beszélgetésünket, ezen és azon az azonosító számon, tudjak róla - evvel megadva a hivatalos jelleget. Ja és személyesen engem keresett név szerint. Kérdezte, hogy indítottam-e két átutalást is 5 perccel ezelőtt, 170.000 Ft-tól és 20.000Ft-ról? Ha nem én voltam akkor ők ezt azonnal tudják is nekem korrigálni. Adjak meg néhány személyes adatot milyen applikációt használok, van-e net bankom vagy mondjak meg, mit használok pontosan az utalásokhoz és a többi… Kérdőre vontam, hogyha az OTP-től hívna, akkor látna rólam minden információkat, miért kérdezi? Kiváncsi lettem volna mi lesz ennek az egésznek a vége, de annyira felidegesítettem magam, megmondtam neki, hogy nagyon "gáz", embereket ilyennel hívogatni. A telefon vonal érdekes módon, azonnal megszakadt... Szóval ezt a számot jobb ignorálni!!!!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.