Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615999240 / +3615999240

Image International kft néven mutatkozott be, mely 30 éves múltra tekint vissza. A cégtárban utána néztem, de ilyen cég nincs, hasonló nevűek vannak, de egyik sem 30 éves, az egyik például csak 19 éves. Nem beszélve arról, hogy a cégtár szerint időszaki kiadványokat ad ki az egyik hasonló nevű cég, a másik pedig fotózással foglalkozik. Nagy valószínűséggel egy szélhámos, bűnözői csoport állhat az egész mögött, hiszen akkor álnévről jelentkeztek, nem létező cég nevében. A számom titkos, ezért is furcsa, hogy felhívtak. Közvéleménykutatást akart végezni, de tőlem nem kapott adatokat. Amikor megkérdeztem, honnan van a telefonszámom, akkor kijelentette, hogy a rendszer generálja. Állítása szerint 30 éve ezt csinálják. Semmilyen törvényt nem tudott felsorolni, hogy mi alapján telefonál, és képtelen volt arra válaszolni, hogy honnan van az adatom. Véleményem szerint szélhámos csalás. A diszpécser is tudja, hogy csalást követ el, mert titkos számokat nem lehet hívni, és ilyen nincs, hogy generálja a rendszer a számomat. Tiltakoztam a számom felhasználása ellen, majd le is tiltottam a hívó felet. Javaslom, hogy ne vegye fel senki.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.