Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614453740 / +3614453740

Kedves Mindenki! Top Shop. Ezt a számot a telefonom azonnal potenciális csalásnak írta ki, ezért nem vettem fel, később még 2x próbalkoztak. Ezután pár nappal később egy nagyon hasonló számot ( a +3614453743-at) sajnos már felvettem, mert nem jelezte csalásnak a telefonom. Egy ... Bencének bemutatkozó férfi hadarta el a következő "fontos információkat": Azért keresnek meg , mert a "Top shop kártyám" (ilyen kártyám nincs is!) lejáratáról és annak szuper értékes "70 %-kal több nyereséggel termelő" új változatának megszerzése érdekében kellett volna végighallgatnom egy hosszabb ismertetőt, hogy "dönteni tudjak". A hadarást nem hogy érteni nem lehetett, de pláne felfogni, tehát megkértem a ... Bence nevű urat, hogy inkább email-ben küldje el a "kártyacseréhez" szükséges elhangzott fontos információkat. Az emailes változatot ő "nem lehetségesnek" állította be, ahogy a jelen telefonszám visszahívását is lehetetlennek mondta, tehát kizárólag telefonon tudnak felvilágosítást adni és csak akkor kezd bele a szövegébe, ha tudok rá figyelni és ha érdekel az előnyös ajánlatuk! Arra a kérdésemre, hogy mi van, ha nem érdekel ez az új ajánlat, és nem kérem ezt az új kártyát, sőt esetleg még a régiről is lemondok (hangsúlyozom, nincs is ilyen nevű kártyám! ), megfenyegetett, hogy majd fizethetem a kiküldött új kártyám díját. Mivel említettem, hogy nem is én kértem ezt a kártyát, tehát minek is kellene akkor fizetnem, már le is volt téve a telefonhívás azonnal! Vagyis csak ADATHALÁSZNI akart az illető! Vigyázzatok ezzel a számmal is!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.