Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06707009827 / +36707009827

Itt ellenőrizhetik hogy benne van-e a számuk olyan adatbázisban, ami valamely oldal feltörése után kikerült a világhálóra. https://haveibeenpwned.com/ Pl. a Facebook-ot feltörték 2021-ben, de lehet akár egy internetes áruház is, fórum, bármi. Az én számomat és személyes adataimat innen tudták meg: "Facebook: 2021 áprilisában több mint 500 millió Facebook-felhasználóból álló nagy adathalmazt tettek szabadon letölthetővé. A Facebook előfizetőinek körülbelül 20%-át felölelő adatok állítólag egy biztonsági rést kihasználva szerezték be, amelyet a Facebook tanácsai szerint 2019 augusztusában javított ki. Az adatok elsődleges értéke a telefonszámok személyazonosságokhoz való társítása; Míg minden rekord tartalmazott telefont, csak 2,5 millió tartalmazott e-mail címet. A legtöbb nyilvántartás neveket és nemeket tartalmazott, sok esetben születési dátumot, helyet, kapcsolati állapotot és munkáltatót is. Feltört adatok: születési dátumok, e-mail címek, munkaadók, nemek, földrajzi helyek, nevek, telefonszámok, kapcsolati állapotok"

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.