Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617667096 / +3617667096

Egy hete hívott munkaidőben. Se a nevét nem értettem a hölgynek, se a cég nevét. A furcsa az volt, hogy olyan néven keresett, ami a kamu Facebook profilomon meg van adva. Kb. 5-ször használtam ezt a profilt, talán egyszer a telefonomon. Még az igazi profilomon sincs megadva a telefonszámom, nemhogy a kamun. Mégis ezen a számon hívott, azon a néven. Azt mondtam neki, hogy téves a hívás, mert nem így hívnak. Mire ő mondta, hogy akkor törlik a nevet az aldatbázisukból. Na de nekem szerencsém van, mert akkor anélkül, hogy elárulnám a nevem, meghallgathatom a nagyszerű ajánlatát. Ekkor mondtam neki, hogy nem érek rá, mert dolgozom. Mire ő: Rendben, akkor visszahívom a következő héten. Biztos, hogy nem, mert ment a szám a tiltottak közé.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.