Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618812620 / +3618812620

Engem 2022.03.31-én kerestek erről a telefonszámról, kellemes férfihang 5 kérdést tenne fel felmérés céljából, a Helvetia Apotheke nevében. / később interneten rákerestem a cégre és természetes gyógynövényekből készült tablettákat forgalmaznak. Egyben ajándék csomagot küld felhasználásra./ Felajánlotta, hogy kéthetente folyamatosan küldik a terméket./ Egyedül az ajándék csomagnak 1950.-Ft a postaköltségét kell fizetni most, amit a későbbiekben nem kell kifizetnem. Ez korrekt. Viszont a termékek ára számomra igen-igen magas. Szerencsére lehetőséget adnak arra, hogy le lehet mondani. Korrektnek tűnt az ajánlatuk, de sajnos számomra magas a termék ára ahhoz, hogy rendszeresen érkezzen. Beszéltem telefonon utólag a céggel és valóban a telemarketinges kollégák hívják az ügyfeleket, teljesen hivatalosan. Azoknak akik esetleg ilyen termékeket keresnek és anyagi lehetőségük is engedi, feltételezem megfelel, de én 70-en felüli vagyok, ezzel azt hiszem minden megmondtam. Ettől függetlenül az ajándék csomagot elfogadom amit közösen választottam és a postaköltséget is rendezem. Amiért ezt leírom az a korrektséghez tartozik, mert sajnos már máskor belefutottam én is szélhámosokba, de ott is a gyanú segített megúszni nagyobb veszteséget.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.