Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06703666319 / +36703666319

Ezzel a szöveggel írtam feljelentést a helyi Rendőrkapitányság kitallózásával itt: https://epapir.gov.hu/ Erről a számról hívó közölte, hogy ő Weisz Ádám (Reisz Ádám?) az OTP Bank 052.... azonosító számú telefonos ügyintézője (nem lehetett érteni). Azért hívott, mert egy 130 és egy 70 ezer forintot összeg került volna átutalásra, a kedvezményezett egy bizonyos Szalay Tamás nevezetű személy lett volna. Aztán az "Az Ön esetleg tud erről bármit" kérdést tette fel. Amikor közöltem, hogy rögzítem, amit mond, miközben viszontkérdéset tette fel, rám tette a telefont. A hívás közben a háttérben tipikus termes ügyfélszolgálati zaj szűrődött be, ami növelte a hivás látszólagos hitelességét. A véleményem szerint ez visszaélésre irányuló hívás volt, már sajnálom, hogy nem csaltam csapdába az illetőt és nem beszéltettem tovább. Legközelebb ügyesebb leszek, de ezúton tettem feljelentést. Szerintem a hangfelvétel értékes, használják, azt az interneten is közzé tettem (hiszen az a jogos érdekem, egy bűnözőt pedig ilyen helyzetben nem illeti meg az GDPR a csengő-bongó hangjával kapcsolatosan). Itt a felvétel nyilvános linkje, de azt mellékeltem is: https://drive.google.com/drive/folders/1BcqkeskJoU4Yi68fjuoklQN7ZuefCDbp

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.