Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619994786 / +3619994786

MZP hangja kezdett beszélni, rögtön le is tiltottam. Hogy a fenébe juthattak hozzá a számomhoz, ami titkosított és csak a háziorvosnak, a biztosítónak és a bankomnak van megadva? A másik számom az nyilvános, sokan ismerik, internetes rendeléseknél is azt adom meg, azt meg nem hívogatják soha! Erről a számról felhívták a szüleimet is, egy magát a baloldali összefogás emberének kiadó valaki , a szüleim nyugdíjasok, és mondta ez a valaki a telefonban, hogy nem kell elmenni holnap szavazni a nyugdíjasoknak (egy új törvény szerint) mert minden nyugdíjashoz ki fognak jönni mozgó urnával. Milyen aljas és undorító ez már...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.