Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615100658 / +3615100658

Ahogyan az előző hozzászóló is írta, engem is erről a telefonszámról hívott egy automata női hang. Márki Zay feleségeként mutatkozott be, kb. ugyanazt mondta, hogy három gyereke van és nem akar háborút. Pont 30 mp.-ig tartott a hívás a telefonom szerint. Sajnos nekem nem mondta el a telefon hang, hogy honnan szerezték meg a telefonszámomat, de biztosan nem a Spártól, mivel egyrészt nincsen Spár kártyám, másrészt ez pont az a telefonszámom, ami a tudakozóban titkosított, csak a közvetlen környezetem ismeri, tehát rokonaim, közvetlen barátaim, munkatársaim és soha sehol nem adom meg, kivéve a hivatalos eljárásokat, mint pl. bank, vagy közszolgáltatók. Tehát vagy tőlük szerezték meg teljesen illegálisan, vagy a telefon szolgáltató adta át név nélkül, állítólag az úgy szabályos. Nem állítom, hogy ne lenne az, de ha a titkosított telefonszámokkal is ilyesmit tehet a szolgáltató az szerintem nonszensz, mivel gondolhatnák, hogy az illető nem véletlenül titkosítja. Viszont érdekesség, hogy van egy másik számom is, amit akár az online tudakozóból is megtudhattak volna ha rákeresnek, de furcsa módon azon pont nem hívott senki. Én is rákerestem egyébként az online tudakozóban erre a számra amiről hívtak, de valószínűleg titkos, így nem adott ki adatot. A számot természetesen azonnal tiltottam, mindenki másnak is ezt tudom ajánlani. Nonszensz, hogy ilyesmit megtehetnek, ha nem volt törvényes, akkor remélem ezért valakik felelni fognak.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.