Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06203353355 / +36203353355

Hopp Andreaként mutatkozott be, hogy az OTP-n keresztül Szalai Tamás részére tranzakciót indítottak és ez adathalász tartalomnak tűnik. Jeleztem, hogy nincs számlám az OTP-nél, majd kérdezte, hogy akkor hol, mert ebben az esetben átkapcsol az illetékes bankhoz. A durva az volt, hogy utána valóban a Raiffeisen bank központi számáról hívtak. Kérdeztem, hogy egyáltalán melyik számláról beszélünk, mert többet használok, akkor már az összeset szeretné átellenőrizni. Kérdeztem, hogy miért, erre Ő nem lát rá? Nem, ez teljesen privát, neki csak az utasítások vannak kiadva, majd 1 percen belül törlik a kártyaadataimat mindenhonnan sípszó után diktáljam be a kártyaszámomat. Itt untam meg a bulit, csak az volt a baromi zavarbaejtő, hogy rengetegszer hívtam a Raiffeisen ügyfélszolgálatát, fejből tudom a számukat és először nem mertem elküldeni a francba, mert összezavart a szám.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.