Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618001351 / +3618001351

Engem tegnap keresett egy nő a 061 700 8306 telefonszámról. Már ki akarta küldeni a kódot, mikor mondtam, hogy meg szeretném beszélni a párommal. Vissza akartam hívni, de azt mondta, hogy csak most elérhető telefonon, meg hogy akkor küld egy tájékoztató e-mailt, de már nem biztos, hogy lesz hely. Megjegyzem egyből elkomorodott a hangja. Ez egyből elég fura volt, itt már sejtettem, hogy átverés. Megnéztem az e-mailt (egyébként ez sem volt tördelve, csak egybefolyatva az egész szöveg, amit a telefonban is elmondott) és megpróbáltam felmenni az ott említett weboldalra, hogy utána nézzek, de nem jött ki rá semmi. Tehát van egy e-mail cím, egy facebook oldal, amin nincs semmi információ, és egy visszahívhatatlan telefonszám. Aki így kínál nyelvtanfolyamot abban nem fogok megbízni, azt sem tudom igazán, mit kínál.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.