Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619990369 / +3619990369

Nekem tegnap érkezett egy üzenet a 06707009876 számról a fenti esetekhez hasonlóan számomra is ismeretlen helyszínű Foxpost terminálhoz, nyitókóddal, stb. Mivel én a telefonszámomat csak egy kínai vásárlási oldal regisztrálásánál használtam, könnyen kitalálható a szándék: kimész a terminálhoz, ott már kíváncsiságból is lepengeted az 500HUF-ot, vagy egyéb tételt - és kapsz egy gagyi ajándékot, aminek akár lehet, hogy örülni is fogsz. Ha az általam megadott címemre szállítatnák ki, és visszautasítom, akkor az nekik bukó lenne - így viszont fizetsz nekik egy kis meglepiért. Én nem utazok ezért!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.