Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613743838 / +3613743838

Mai napon a vezetékes telefonon keresték a lányom aki nem itt lakik. Elmondta a nő hogy az MVM - től keresi pár perc tájékoztatást szeretne adni. Kérdeztem miért ezen a telefonszámon hivja hiszen Ő most nincs itt kérdezte mikor lesz itt talán hétfőn ismét hivhatja. Mondtan neki hogy nem tudom hiszen Ő nem itt lakik. Mondtam adok egy elérhetőséget de szerencsére nem fogadta el mivel nem kérhet tőlem semmi elérhetőséget és elkszönt. Nagyon furcsa volt még én is a mobilszámom adtam meg az MVM nek nem a lakástelefonszámot, és ha fontos miért itt keresik a lányom, Ő is a mobilszámát adta meg a szolgáltatónak

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.