Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0616933612 / +3616933612

Ma de folhivtak 1 budapesti szamrol, h az OTP-tol vannak, es ertesitest kaptak, h a szamlamat vki meg akarta terhelni 1 vasarlassal, en voltam-e az. Mondtam, nincs naluk szalam, mire o, h akkor is tudnak rola. (Furcsallottam) Mondtam, nem en voltam. Kerdezte, hozzafer-e vki mas a netbankomhoz, vagy csak en. Mondtam, csak en. Kerdezte, mikor hasznaltam utoljara a netbankomat, mondtam, nem emlekszem. Milyen tranzakciot vegeztem a netbankkal, mondtam, nem emlekszem. Mennyi a folyoszalamon maradt osszeg. Mondtam, nem tudom. Kerte, h nezzem meg. (Itt mar kivancsi lettem, mire megy ki a dolog) Mondtam, nem tudom, mert vele beszelek. Ajanlotta, h segit, mire kozoltem vele, h legyen nyugodt nem fogom megnezni az egyenleget. Erre letette.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.