Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618001351 / +3618001351

Hozzám ma jött a futár. Az volt a szerencsém, hogy gyakran jön ugyanez a srác, mert könyveket szoktam rendelni/kapni olvasásra kiadóktól, és mondta, hogy van egy 21ezres borítékméretű "csomag". Hirtelen le se esett, miről beszél, rákérdeztem a feladóra, és a teljesen semleges , megjegyezhetetlen nevű betűkombinácio után ugy dontottem, nem veszem at. A srác egyetértett, hogy ez az egesz valahogy fura, szoval megallt ugyan a haz elott, de telefonon megdumaltuk, hogy legyszi vigye vissza. Csak kesobb esett le, hogy mi is volt ez, mert engem az Alapitvany mar vagy ket hete hivott, teljesen megfeledkeztem rola. Elo is kerestem az emailjuket, megirtam nekik, hogy atgondoltam a dolgot, es nem szeretnek elni a lehetoseggel. Es nemreg valaszoltak, hogy elfogadjak a lemondast. Aztan megtalaltam ezt a topicot.... iszonyu szerencsem van, es drukkolok nektek, hogy lebuktassatok a csalokat. Majdnem bedoltem, legkozelebb viszek is egy csokit a futarnak.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.