Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06202981810 / +36202981810

Sokat magyaráz, bizonygatja milyen jó munkát végeznek. Igyekszik minél hamarabb felvenni a munkáta a pénzt, mév annak befejezése előtt. A munkát összecsapja, ígérgeti annak befejezését, de közben belekezd egy másik munkarészbe, arra is elvesz egy rész munkadíjat, auzán se szó, se beszéd eltűnik. Otthagyja a munkaterepet befejezetlenül. Sittet, szemetet szanaszét hányva. Amit csináltak, az sem szakszerű. Pl. kültéri lepcső ytongból. Homlokzati szigetelés szakszerűtlen, hányaveti, nem a profilja, de elvállalta, s nem fejezte be. Olyat is vállal, amihez nem ért, csakhogy felvegye rá a pénzt, azután eltűnjön, kárt, s ráfizetést hagyva maga mögött.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.