Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615999240 / +3615999240

Hirtelen felvettem a telefont, nem tudom migért, arra gondoltam, hogy a biztosítóm központjától keresnek. Image Internnational kft néven mutatkozott be egy hölgy, elmondta a szokásos szöveget, hogy véletlenszerűen választotta ki a rendszer a telefonszámomat, pénzügyi szokásaimról szeretne kérdezni, és semmi adatot nem szolgáltatnak ki, stb. Naív módon mondtam, hogy, ha nem kényes a kérdés válaszolok, pedig sosem tettem még hasonlót, sőt, ismeretlen számot, vagy telefonszám nélküli hívást sosem veszem fel. Az első kérdés, hogy melyik banknál intézem a pénzügyeimet. Válaszom, hogy az OTP-nél. Erre azt mondta, hogy sajnos ez kvóta már betelt, köszöni szépen, további kérdése nincs! Most izgulhatok, hogy a telefonszámom birtokában mire tudja használni ezt az információt!? Van valakinek erről valami véleménye, tanácsa, hogy tennem kell valami óvintézkedést?

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.