Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619997447 / +3619997447

Kedves sorstársaim! Javaslom mindenkinek aki nem szeretne ezzel a céggel kapcsolatban állni,forduljon bizalommal a Fogyasztóvédelemhez (azaz a megyeileg illetékes Békéltető Testülethez). Az én ügyemben is ők segítettek!!! Igazán nagyon gyorsak és hatékonyak voltak! A cégnek egyetlenegy terméke sem volt a birtokomban ,mégis egyfolytában küldték a fizetési felszólításokat! Egyszerűen levakarhatatlanok! Addig-addig folytatták eme "áldásos" tevékenységüket mire úgy döntöttem,hogy kérem a Fogyasztóvédelem segítségét. Itt a Fogyvéd.oldalán található egy levél ez ügyben (ha rászűrnek az oldalon a cég nevére Ctrl+F billentyűk segítségével ) : szegény idős bácsi is csapdájukba esett :https://fogyasztovedelem.hu/Varia_x/levelek.htm Érdekes módon a fogyvéd. beavatkozása után visszavonták az addig általuk jogosnak vélt követelésüket.Remélem tudtam segíteni!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.