Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618001351 / +3618001351

Oh, úgy néz ki én is áldozat lettem... :( Engem a +36 1 445 2147-es telefonszámról hívtak, mivel előtte este jelentkeztem a Facebookon hirdetett lehetőségre. Nem gyanakodtam, örültem, hogy ma megkaptam a kódot. Szerettem volna aktiválni a szemelyes-fejlodesi-kurzus-akademia-start.com oldalon, de már csak azt dobta ki, hogy az oldal nem található... Az a gyanúm, hogy a rendőrség sem tudja kinyomozni, ki vagy kik állhatnak ezen számok mögött, mivel már tavaly is volt egy megkeresés, csak szerencsémre elfelejtették küldeni a kódokat, így fizetnem sem kellett. Valószínűleg akkor is volt jó pár ember, aki feljelentette őket. Volt már aki visszakapta a pénzét?

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.