Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06307454443 / +36307454443

1 héten belül 3szor hívogatott ez a szám. Spam-nek jelőlte a telefonom már amikor kicsengett is. Ezt külön köszönöm a szolgáltatónak. Egyszer nem vettem észre, mikor visszahívtam nem is kapcsolt, csak egy pittyenés volt, mint mikor le vagy tiltva. Másodjára felvettem, de a némaságból azt gondoltam megszakadt, így leraktam. Ma a 3.nál nem vettem fel és úgy gondoltam, hogy beírom a google-ba, így jutottam el erre az oldalra. És van egy másik hasonló szám (az utolsó számjegye 18), arról eddig egyszer hívtak (nem vettem észre a hívást) az lemúlt egy héten. +36307454418. Ezt is spam-ként kezelte a telefonom. Nem fogom felvenni egyiket se!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.