Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06307454418 / +36307454418

1 héten belül 2szer hívogatott ez a szám. Spam-nek jelőlte a telefonom már amikor kicsengett is. Ezt külön köszönöm a szolgáltatónak. Egyszer nem vettem észre, mikor visszahívtam nem is kapcsolt, csak egy pittyenés volt, mint mikor le vagy tiltva. Másodjára felvettem, de a némaságból azt gondoltam megszakadt, így leraktam. Ma egy hasonló számról hívtak, csak az utolsó számjegy eltérő (+363075454443 szintén spam-nek jelölve) nem vettem fel és úgy gondoltam, hogy beírom a google-ba, így jutottam el erre az oldalra. Ott több hozzászólás volt, de egyértelműen csalók ezek is, azok is. Nem fogom felvenni egyiket se!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.