Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618001351 / +3618001351

Én múlt héten voltam a rendőrségen, miután átvettem a kódot és nem tudtam belépni... A rendőr srác be tudott lépni, megmutatta az én telefonomon is, beállítottuk a kódot, a "tanfolyam" működött, azaz be tudtam lépni, tehát így részükről az ügy letudva, mivel nem történt bűncselekmény. Pár napja hívott egy hölgy, hogy működik újra az oldal és az email címük is, próbáljam ki. Aznap este próbálgattam, tényleg működött, de annyira rossz a tanfokyam, hogy semmi magyarázat nincs, teljesen alapszinten bedob okyan szavakat, amelyek egyáltalán nem az adott szintnek felel meg. Elküldtem a reklamációmat a cégnek, visszakérve a pénzemet, bankszámlaszámot, Iban kódot is megadtam. Ma újra elküldtem nekik a levelem, de sem telefonon nem kerestek, sem írásban. Fogalmam sincs, mikor kapom vissza a pénzemet, félek, addig szórakoznak, míg a 14 napból kicsúszok.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.