Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06703666319 / +36703666319

Most hívott egy férfi, OTP re hivatkozott, Horváth Szvetlána 90 ill. 110 ezer ft utalas lett megállitva. Amikor mondtam hogy nincs OTP számlám, akkor érthetően elmagyarázta hogy ez igy rendben is van, mert hogy az ugyfel OTPs. Ekkor megkerdeztem hogy melyik számlámról ment vna a pénz. Ezt nem tudta, de visszakerdezett hogy milyen bankokkal állok kapcsolatba. (Hogy tudjon segíteni) Eközben közöltem hogy a mobilbankban nincs zárolt összeg, amit gyorsan azzal magyarázott hogy rendszer szinten állt meg a dolog ezert nem latom. Ekkor elnondtam hogy koszonom a tájékoztatást, felveszem én a bankommal a kapcsolatot, es a beszélgetést utolagos engedelmével rögzítettem. Ekkor azonnal megszakitotta a kapcsolatot. Feljelentem , hogy érezze a törődést.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.