Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06309303100 / +36309303100

Ezt találtam, benne van a szám: MMS letöltése Aszerint, hogy az MMS címzettje rendelkezik-e aktív MMS szolgáltatással vagy sem, az üzeneteket a következőképpen nézheti meg: MMS fogadására képes telefonon általában előre beállításra kerül, hogy milyen módon fogadja a készülék az üzenetet. Amennyiben MMS fogadására képes készülékedre nem érkeznek meg az üzenetek, kérjük ellenőrizd a beállításokat. Az ellenőrzésben kollegáink szívesen állnak rendelkezésedre az oldal alján található elérhetőségeken. Ha a címzett nem rendelkezik aktív MMS szolgáltatással, akkor az üzenet érkezéséről két SMS-t kap: az első SMS (feladója az üzenet küldője) értesíti arról, hogy MMS-e érkezett és tartalmazza a letöltéshez szükséges linket és jelszót. A második SMS pedig (feladója a +36309303100 szám) tájékoztató arra vonatkozóan, hogy a letöltés adatforgalmazással jár.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.