Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0672900986 / +3672900986

Rövid csörgetés után felvettem, -de megszakadt a vonal. Nem hívtam vissza... Szerintem is direkt-marketingre használják, s valószínűleg csak bizonyos időszakig adja bérbe a számot a szolgáltató, -így fordul elő, hogy különböző cégek bukkanak fel ugyanarról a számról kezdeményezve a hívást. Ha nem akarsz mindeféle ajánlatot, akkor jobban teszed, ha nem veszed fel! Ugyanis ha a részükről eredményes a hívás -tehát felveszed-, akkor maradsz az adatbázisban -hiszen él a számod-, tehát a számod újra el lehet adni valamilyen marketinges megkeresés céljára! Ha nem veszed fel (letiltod), akkor előbb-utóbb kivesznek ebből az adatbázisból, -és lassan "kikopsz" a hasonló megkeresésekből

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.