Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06209000330 / +36209000330

Mi is belefutottunk ebbe a PlayItAll csalásba, tőlünk is vonogatják a 599-Ft-tot. Holnap meggyek bejelentem a Yettel-nek személyesen is, de fura, hogy csak Yettel-es telefonokra jön ilyen nemkívánatos levonás! Tartok tőle, hogy a Yettel-nél van valami biztonsági rész, hiba (ha jóhiszeműen gondolkodom) szóval nekik is érdekük lenne hogy ez a csaló oldal ne működjön. Olvastam, hogy fogyasztóvédelemhez fordult valaki, szerintem ez rendőrségi ügy, egyértelmű csalás amit csinálnak. Nem kértünk élőfizetést, még csak fiókunk sincs és azt írja, hogy előfizetéssün sincs mégis leszedik a 599-Ft-tot! Más fórumokon is azt írják ez egy adathalász csaló oldal, nincs mögötte konkrét cég! Javaslom ne adjatok meg nekik további személyes adatot! Szerintem lemondani sem lehet hiszen csalás az egész és valahonnét megszerzett telefonszámmal élnek vissza... Ha valakinek sikerült lemondania, a nem kért szolgáltatást kérem írja meg, de szerintem ilyen nem lesz... Most beszéltünk telefonon a Yettel, nekünk is az emetdíjjas szolgáltatás leállítását mondták és azt, hogy egy adott appot, szolgáltatást nem tudnak blokkolni, viccc! Ne tudjak telefonnal parkolni, mert a Yettel béna, vagy lusta? Azt is mondta, hogy ők nem kaptak erről a PlayItAll-ról bejelentést, nem tudnak ilyen problémáról! Szóval rendőrségi feljelentést javaslok jogtalan személyes adatok kezelése és csalás kapcsán PlayItAll kapcsán, valamint a Yettel-nél egy határozott fellépést, pl. e-mailt írni hogy legyen nyoma a bejelentésnek feléjük, és oldják meg a letiltását ennek az appnak.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.