Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06704214700 / +36704214700

Ma du. kaptam egy hívást (30-as mobilszámról) ennek a cégnek a megbízásából hívott fel egy hölgy. Azt mondta, h állítólag kitöltöttem egy kérdőívet, mely alapján jogosult vagyok egy 100.000 Ft-os üdülési utalvány - mint nyeremény - átvételére bizonyos feltételek mellett. Személyesen vehetném át ezt a bizonyos utalványt egy kolléganőtől, aki az átvétellel egy időben szeretne egy 1 órás termékismertetőt tartani, ahol kicsit "bővebb infót" lehet kapni az Általuk forgalmazott termékekről. A bemutató időpontjában kikötés, h a cég alkalmazottja nélkül min. 4-6 fő legyen a helyszínen. Nekem bevallom picit hihetetlennek tűnik, h a mai világba csak úgy vkinek (bárkinek) 100.000 Ft-os utalványt ajándékozzanak, ami állítólag az ország több pontján és még itt-ott külföldön is az átvételtől számított 15 hónapig beváltható! Nekem olyan fura ez az egész és nem tudom, h hihetem-e, h "csak úgy" nyertem vagy pedig átverés az egész és ne foglalkozzak vele egyáltalán??? Várom az okos hozzászólásokat, amennyiben ez lehetséges! Köszönöm!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.