Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615100391 / +3615100391

Yettel ügynöknek adja ki magát aki csak cégekkel foglalkozik. A szerződést úgy akarja aláíratni, hogy kihozza a futár, és nem lehet elolvasni, csak aláírni és már viszi is el. Kértem, hogy küldje el előtte email-be, de azt nem akarta. Ez már kicsit gyanús. Ezután telefonba kéri a személyi igazolvány számot, anyja nevét, születési dátumot: cégnek? Na itt lett elég: idegennek senki ne adjon meg telefonon személyes adatot, még ha nagyon csábító ajánlatot is kap. Mellékesen látom beírva, hogy a Yettel (volt Telenor) igazolja, hogy Ő a Telenor (most Yettel) értékesítési háttércsoportjához tartozik. Mivel nem tudjuk, hogy ki írta be, így akár saját maga is beírhatta. Engem nem győzött meg, annak ellenére, hogy profi módon, kulturáltan adja elő magát.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.