Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0630923164 / +3630923164

78.000 Ft értékben hívott, hogy Kecskemétről Iphone-ról indítottak valami utalást amit elutasított a rendszer és kell jegyzőkönyv bla bla bla. Amikor a beszélgetés közepén megkérdeztem miért nem erősítette meg, hogy én vagyok akit keresett akkor lefagyott 3-4 másodpercre, majd átvitte a story-t abba, hogy ők csak értesítenek (miközben előtte próbálta megtudni, hogy mennyi összeg van a számlámon). Ugyanilyen kamu szám a 0630923156. Keressetek rá ezen az oldalon erre a számra is. Ugyanaz a csapat, más szám. Ui: Az ígért jegyzőkönyvet "várom", fogadok még az e-mail-em sincs meg, de azért küldik majd.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.