Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06703666319 / +36703666319

Nálam is az itt említett szöveggel jött, egyérltemű, hogy a kártyaadatokra utazott, mert mikor próbáltam eljátszani a naivat és kérdeztem, hogy mi a teendő, akkor azt mondta, hogy biztos elveszítettem a bankkártyámat, és a következő az lett volna, hogy ha mégis megvan a kárty (és ilyenkor mindenki örül, hogy megvan a kártya), adjam meg a kártya adataimat. Viszont nagyon nem tetszett neki, hogy mondtam neki, hogy bankkártya számmal nem lehet belépni web bankba, ezen kiakadt, hogy "milyen okos valaki" és elkezdett káromkodni, rájött, hogy rossz helyen jár, és egyből lerakta. Mivel én sem OTP-s vagyok, és a telefon is kiírta, hogy Potenciális csalás csak kíváncsiságból vettem fel. De azért az elszomorító, hogy valami lopott címlistához hozzáférnek, ahol a telefonszámhoz nevet tudnak párosítani. (Gondolom valami webshopot törhettek fel és azokat a címlistákat árulják a dark weben...) Az időseket ezzel könnyű a csőbe húzni sajnos.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.