Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614527910 / +3614527910

Tényleg szokatlan tranzakcióról tájékoztat, azonban nálam egy korábbi, aznapi valós ügyfélszolgálatos hívásomra hivatkozott. Mivel a hívás közben már kerestem a számot és aggodalomra okot adó kommenteket találtam, a hívás után felhívtam a Takarékbank általános ügyfélszolgálatát, és megerősítették, hogy a bank munkatársa, egy olyan osztályé, akik a visszaélésekkel foglalkoznak. Utána visszahívtam a hölgyet, és a Takarékbank automata ügyfélszolgálata kapcsolt be, ami egyébként telebankos azonosítást is kér, majd visszakerültem a hölgyhöz, aki intézte tovább az ügyemet, tehát a szám megbízható.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.