Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06706361530 / +36706361530

Engem a mai nap folyamán kerestek erről a telefonszámról egy bizonyos Varga Jné. A hölgy közölte, hogy egy beküldött keresztrejtvény (bő egy éve történt) helyes megfejtése miatt a számítógép kisorsolt és nyertem egy 100.000 Ft-os utazási utalványt illetve 60.000 Ft értékben egy gyógylámpát. Mikor elmondta a néni a mondókáját, hogy x napon és x időpontban az általam megadott címen (lakcímemen) jelenjek meg 5 fővel együtt (családtagok, barátok) és egy óra keretében (persze "nem" termékbemutató során) átvehetem a nyereményem. Közöltem, hogy életvitelszerűen egy másik EU-s országban élek, így nem tudok megjelenni. Lehordó, kioktató, felháborodott és minősíthetetlen hangnemben kezdett velem beszélni, hogy miért nem mondtam hamarabb és, hogy minek kell felvágni, hogy én hol vagyok, nincs miről beszélni. Végeredmény: köszönés nélkül rám vágta a telefont.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.