Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06213456107 / +36213456107

Nem voltam rest felhívtam a Telefontársaságot és ott olyan információt kaptam, hogy ez a választással kapcsolatos és állítólag a Karácsonyi és annak bandájához köthető. Nekem is úgy tűnik,hogy a választással lehet kapcsolatban mert elközeleg ilyen módon nem hívtak. Bár az eltelt napokban szintén a választással kapcsolatban jött hívás több is, de az Gyurcsánytól jött és az előre felvett szöveget mondta. (Megjegyzem nem sokáig.) Érdekes ,hogy a Fidesztől nem kaptunk és ezt megemlítettem annak is akivel beszéltem. Erre mondja,hogy ők meg levelet küldtek. Ez igaz, de az legalább tisztességesebb és nem zaklattak! Remélem a zaklatókat eltakarítják még a telefon közeléből is!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.