Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06209000330 / +36209000330

Itt lehet a Yettelnél a panaszt leírni és képernyőképeket is lehet hozzá csatolni: https://www.yettel.hu/ugyfelszolgalat/meglevo-elofizetok Vagy a Facebook-oldalukon is lehet kérdezni. Tenni semmit nem tudnak, és láthatóan ez már egy évek óta fennálló biztonsági probléma, amiről tudnak, csak nem foglalkoznak a megoldásával. Az egyetlen megoldás az online piactéren történő vásárlás letiltatása. Furcsa egyébként, hogy a Telenor-Yettel ennyire nem foglalkozik azzal, hogy ezek miatt a csalók miatt az ügyfeleik kénytelenek letiltatni egy egyébként hasznos és fontos szolgáltatást. Lehet, hogy a Google-nál kellene panaszt tenni, hogy vonják felelősségre a Yettelt, hogy miért nem biztosítja a Google Pay szolgáltatás biztonságos használatát.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.