Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06206709970 / +36206709970

Generalitol tájékoztatni akart valaki. Mikor mondtam, hogy rendben, adat-azonosításba kezdett. Pontosabban, nem ő mondott adatot, hanem tőlem kért születési dátumot. Mondom bocsánat, de nem adom ki az adataimat egy idegen telefonszámnak, küldjön e-mailt, mire hebegett, habogott, hogy akkor a tájékoztatás az adataim nélkül most nem fog megvalósulni... Elköszöntem, letettem. Ha tényleg a Generali, akkor ezt nagyon nagyon rosszul csinálják. Ha adathalász, bűncselekményre törekvő, akkor viszont ügyes. :-) Legközelebb nem teszem le, hanem próbából fals adatokat fogok diktálni, max nem sikerül az azonosítás....

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.