Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06703666321 / +36703666321

Internetes és telefonos csalókra hivatkozva hívott fel egy fickó a +36703666321 hívó számú telefonról, azzal a dumával, hogy rögzített beszélgetésünk lesz most, és hogy két jóváhagyásra váró tétel is van, amit a nevemben indítottak. Pár száz ezer forintos tételeket említett. Nagyon meg akart bizonyosodni arról, hogy nem én voltam, és kérdezte, hogy tudok-e adatokat az ellenőrzéshez. Mondott valami azonosító számot és, hogy ő az OTP BANK-tól van, kérdezte, hogy van-e Internetbankom és applikációm is. Elmondta, hogy azért figyeltek fel erre, mert valaki ellen már eljárást is indítottak. Nagyon ügyesen próbált bizalmamba férkőzni, és aztán kezdte a már nagyon gyanús dumát nyomni arról, hogy nekik ellenőrizni kell, hogy egyébként rendelkezésre áll-e a számlámon a szükséges összeg, hogy Mészáros Dánielnek utalni tudjak, akinek az utalandó összeg jóváhagyásra vár. Eddig ugye nem kért adatot csak annyit, hogy van-e más is aki ismeri az adataim és tudna indítani a nevemben utalást. Amikor viszont a rendelkezésre álló összegről faggatott, mondtam, hogy erre semmi szükség, majd kezdett erőszakoskodni, hogy de nekik ellenőrizni kell az adatokat. Mondtam, hogy erre semmi szükség, de azért csak folytatta. Amikor ismét mondtam, hogy nem, és nem, akkor letette a telefont.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.