Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06209000330 / +36209000330

Sziasztok, én is így jártam. Beütöttem a böngészőbe az egyedinek látszó linket, ami az előfizetést jelző sms alján volt. így sikerült lemondani. Persze le kell tiltatni a váráslási keretet is a yettel ügyfélszolgálaton! Viszont ami megdöbbentő volt, hogy azzal egyidőben, hogy jött sms erről a számról, hogy lemondták a greatgames.club szolgáltatást, ugyanabban a percben a Yetteltől is kaptam sms-t, hogy törölték a Yettel TV start szolgáltatást is! Olyan, mintha ez a kettő "szolgáltatás" össze lenne kötve, vagy azok kapták volna meg ezt az "előfizetést", akik a yettel TV start-ra is előfizettek? Nos, aggasztó az, hogy egy nevenincs greatgames.club oldalon lemondom a kamu szolgáltatásukat, és a Yettel számról jön az sms (és az app is megerősítette!!!!) hogy a yettel tv start szolgáltatás lemondásra került.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.