Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06309266245 / +36309266245

Hogy ne halj meg bután: ha mkb bankot használsz, átutalás, bankkártyával való fizetés esetén sms-t küldenek neked erről a számról, hogy megtörtént a tranzakció. Az sms-ben szerepel a levont összeg is. Mivel az sms telefonszánról jön, a híváslistában szerepel ez a szám is, ami természetesen nem hívható vissza. Az sms-ben, ha jól megnézed, szerepel ez a telefonszám, mint a küldő száma. Normális banki értesítés, nem más. A baj ott kezdődik, ha nem kezdeményeztél tranzakciót és akkor is közlik sms-ben, hogy levontak az egyenlegből. Ilyenkor valaki lopja a pénzedet, azonnal függeszd fel (tiltsd le) a kártyádat és vedd fel a bankkal a kapcsolatot.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.