Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06309748490 / +36309748490

CSALÓK !!!!!!!! Felhívott az OTP-től és jelezte, hogy a beszélgetést rögzítik ....közben háttérzaj mintha irodában lenne. Közölte, hogy azért hív mert a bankkártyámra visszaigazolatlan utalási kérés érkezett az Emag-tól 72 000 Ft értékben. -Ön indította az utalást HÖLGYEM? - Nem... nem én voltam.... - Van másnak hozzáférése az internet bankjához HÖLGYEM? - Nincs... - Még annyit tudok segíteni HÖLGYEM, hogy a a tranzakciót egy IPHONE készülékről indították Zalaegerszegről. Most Zalaegerszegen tartózkodik HÖLGYEM ?? - Nem!! .... kivel beszélek ? (Mondott egy nevet de itt már olyan ideges voltam, hogy elfelejtettem ...de nyilván kamu nevet adott meg) - XY ...és azért keresem, hogy jóváhagyhatom-e az utalást! - Na! Már ne is haragudjon de a bankom így sosem szokott felhívni engem? MIT AKAR TUDNI ?? MIT AKAR ELÉRNI ?? ....MI EZ A KAMU ?? SZÓRAKOZZON MÁSSAL! ....és kinyomtam miközben még magyarázott .....ELKÉPESZTŐ

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.