Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06309748490 / +36309748490

Engem július 6-án délelőtt hívtak erről a számról. Kecskeméti OTP -től jelentkezett, hogy 78.000 Ft érkezett a számlámra. Közöltem nem vagyok az OTP Ügyfele, Takarékbankos vagyok. Erre kapcsolja a bankot. Egy férfi hang kérdezi mikor használtam a NET bankot, én nem szoktam használni, erre közölte, hogy törli ezt tranzakciót, nekem semmi tennivalóm nincs. Azonnal felhívtam a számlámat kezelő fiókot. Közölték, hogy semmilyen forgalom nem történt a számlámon, ez "ÁTVERÉS".. Felételezem, hogy azt mondták volna , hogy az általuk megadott számlára utaljam vissza az összeget. Nagyon figyelni kell!!!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.