Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06209000464 / +36209000464

Jófogáson hirdettem arany ékszert 2020.08.27-én. Át akart verni, hogy csak USD-ben tud utalni, ami 1-2 nap mire átér a számlámra, de elutazik és máris postázzam neki MPL automatába az ékszert. Küldött egy hamisított teljesített utalásról képet Korcsog Tamás felhasználó névvel, ami elég hitelesnek nézett ki. Banki ismerősömmel utána nézettem, de ez kamu. A levelezésben még Nagy András Gáborként írt. Elérhetőségnek ezt a telefonszámot és a tesztmel01@gmail.com adta meg. Sürgetett, hogy máris postázzam az ékszert, mert másnap kora reggel elutazik és ő már elutalta nekem a pénzt. Persze nem vettem be ezt az egészet. Vigyázzatok vele!!!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.