Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618001351 / +3618001351

A mai napon átvettem a kódokat, bejelentkeztem és szembesültem vele, hogy ez egy borzasztóan rossz - helyenként súlyos nyelvtani hibákkal - nyelvtanulási lehetőség. Írtam egy e-mailt a megadott címre, hogy szeretnék a törvényben meghatározott 14 napos elállási jogommal élni. Megadtam, hogy hova küldjék vissza a tanfolyam árát. Kaptam is egy válasz e-mailt, melyben 15 óra 6 perckor ez állt: " Jó reggelt kívánok, a tanfolyam deaktiválva volt A visszatérítés 10 munkanapon belül megtörténik. Üdvözlettel Nagy Rita" A társaság nem valószínű, hogy európai ha jó reggelt -el köszönt. Remélem, hogy visszaküldik az összeget. A számukat egyenlőre nem blokkolom, hátha hívnak, de amint a pénz a számlámon van rögtön megteszem. Ez volt az első és az utolsó is, hogy ilyenbe beleugrottam.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.