Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06703666311 / +36703666311

Velem is próbálkoztak. Mondta egy nő, hogy gyanús utalások vannak, ami rögzítésre várnak. És megkérdezte, melyik banknál vagyok. ???? Hogy majd a bankomhoz irányítják az infót, és a bankon visszahív. Mondtam, ha tud az utalásról, a bankomról hogy-hogy nem. Gondoltam, azzal nem árulok el nagy titkot, megadtam a bankom nevét. Hívtak a bankom telefonszámáról. ???? Mondták a 2 tranzakciót, erre én azt válaszoltam, nincs is ennyi pénz a számlámon. ????Erre megszakadt a vonal????. Visszahívtam, a bank vette fel, de mondták, hogy kalóz vonalon keresztül csaló volt a telefonáló, mert ők nem telefonáltak.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.