Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06703666319 / +36703666319

OTP dolgozónak adta ki magát az 'úr', eldarált egy hosszú azonosítszámot (ami a banki protoll szerint nem az ő azonosítója lenne, hanem a beszélgetésé) és név szerint engem keresett a privát számomon, ami titkosítva van. Már ez a 3 apróság miatt azonnal leesett, hogy csalóról van szó, viszont érdekelt, hogy hova halad a történet. Elmondta azt is, amiket már sokan említettek (utalás, stb.), majd kérdeztem tőle, hogy honnan látja az utalásaimat? Válasz: nem az enyémet látja, hanem a 2 ügyfeléét (kamu, nem látja a fogadó bank az utalás indítását máshonnan előre, főleg, ha nincs keret az indító számláján). Majd akkor kérdezte, hogy melyik banknál vagyok, mert felveszi velük a kapcsolatot és majd felkeresnek onnan is engem, mire mondtam neki, hogy ne fáradozzon azzal, hogy felkeresi őket, mert én most azonnal betelefonálok és meg is teszem a feljelentésemet, majd hirtelen lerakta a telefont. Az incidens után én megtettem a bejelentést a saját bankomnál és a vodafonenál is. A bank valóban foglalkozott az üggyel, a vodafone semmilyen hajlandóságot nem mutatott az irányába, hogy akar foglalkozni az ügyfelük iránt tett panaszommal. Azt a választ kaptam a panasztételem megtétele után (persze hosszú hetekig várakotattak egy fél mondatos válasz erejéig) az ügyfelükkel szemben, hogy ha engem ez zavar, akkor jelentsem fel az ügyfelüket. Így is tettem, a www.naih.hu (Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hivatala) oldalon meg is tettem a feljelentésemet. Sajnos nem mindenki olyan talpraesett, mint itt sokan, ezért legyünk tekintettel azokra, akik sajnoskönnyebben esnek a csalások áldozatává és tegyük meg mindannyian a feljelentést, hátha lesz eredménye és egyel kevesebb brigád lesz odakint, aki csak le akar húzni pénzzel!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.