Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619997499 / +3619997499

Múlt héten hívtak róla, felvettem,nem szólt bele senki! Visszahívtam többször is,de egy csörgés után foglaltat jelzett. Gyanús volt, így rákerestem a neten. Azóta is hívogattak, így ma felvettem a telefont ismét,nagy sokára beleszólt egy szemtelen nö, h MVM nevében adategyeztetés,megh rögzítik a hívást!!! Olyan személyes adatokat akartak kicsikarni tölem,h gyanús lett ismét,és rászóltam a nöre!! Azt mondta h kikéri magának,merth a gépi hang elmondta h honnan keres. Nem volt gépi hang!!! Mikor ezt megemlítettem: ideges lett és közölte h akkor itt van vége a beszélgetésnek és lecsapta a telefont!!!! No komm!!!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.