Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06309649224 / +36309649224

"Mai napon hívta egy fickó a férjem azzal az indokkal, hogy valaki 78.000 Ft-os tranzakciót akart indítani a bankkártyájáról. Az OTP munkatársaként mutatkozott be. Miután mondta a férjem, hogy nem OTP-s, hanem Raiffeisen-es, azt mondta, akkor átkapcsolja a Raiffeisen bankhoz. Kis csend után megtörtént az átkapcsolás és ugyanaz a fickó szólt bele, csak kicsit elváltoztatta a hangját. ???? Miután megkérdezte a férjem tőle, hogy honnan tudja, hogy ő kicsoda és miért maradt el a szokásos banki azonosítás a hívás elején, azonnal lecsapta a telefont. Ne dőljetek be!" - egy facebook bejegyzés -

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.