Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0652314252 / +3652314252

Nálam is próbálkoztak, hogy az OTP-től hívnak és két nem jóváhagyott tranzakciót látnak és én voltam-e. Amikor mondom hogy nem is vagyok OTP ügyfél mondja hogy tudja... véletlenül elszóltam magam hogy Raiffeisen ügyfél vagyok. Ekkor megerősítette, hogy átadja az ügyet a Raiffeisennek és csodák-csodája a Raiffeisen központi számáról hívott valaki. Meghallgattam de gyanús lett és letettem, felhívtam én a Raiffeisent és kiderült természetesen hogy ez egy nagy csalás. Utána még próbáltak a debreceni számról hívni rögtön utána párszor illetve kb egy órára rá megint de akkor már egy női hang. Amikor közöltem hogy tudom mivel próbálkozik egyből letette....

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.