Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0612035885 / +3612035885

Az én történetem ugyanez: Debreceni OTP nevében adták át a két gyanus átutalási kérelmemet az ERSTE-nek. A hölgy (névvel, azonosító számmal, amit úgysem tudok ellenőrizni), kérdezett biztonsági alapvetéseket (egyedül használom-e a számlát, elhagytam-e/kikerült-e a kezemből mostanában a kártyám, hasonlók), aztán átkapcsolt egy fiatalemberhez, aki "biztonságossá teszi a netbankomat". A pasas kérte (volna) a felhasználó azonosítómat és a jelszavamat, hogy "kitakarítsa" és tűzfallal lássa el a netbankomat, ami kb. 15 percet igényel. Nyugtatgatott, hogy fogok kapni SMS-t mindenről "ugyanúgy" (ezt nem tudtam értelmezni). Nem adtam meg az adatokat, ezért visszakapcsolt a nőhöz, aki átment fenyegető fúriába: ha nem működöm együtt, magamra vessek, ha lenullázzák a számlámat; vállalom-e a kockázatot, hogy eltűnik a pénzem, mert a bank nem felel a számlám biztonságáért, ha én nem működöm együtt, és ezt a beszélgetésről készült hangfelvétel is bizonyítja. Egyébként is ellenőrzött számról hív, nézzem csak meg a kártyám hátoldalán lévő telefonszámot! Megnéztem. Csak egy kicsit tér el a "bankkártya letiltása külföldről" szöveg mellett megadott számtól... Nem 302-..., hanem 203-... Ha az ember pánikol, talán észre sem veszi...!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.