Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618480671 / +3618480671

Engem is megkerestek erről a számról 06 1 8480671, és a 06 1 234-4054-ről. Sajnos rábeszéltek egy krémre, (a neve: Wintex Ultra, cooling leg gel) ami elmulasztja a yíszereket és a seprűvénákat. Nem igazán hiszek a csodakrémekben, de most bedőltem nekik. Mielőtt rendeltem volna, felhívtam mind a két számot .hogy ellenőrizzem, él-e a szám. Csodák csodája mind a kettő számot felvették, biztosítottak róla, minden rendben, ha nem felel meg a termék visszafizetik az árát.. Persze egyszerre 5 tubust kellett rendelnem 47.550,- Ft-ért. Ügy látom nem használ semmit,ezért visszakérném a pénzemet. Azóta viszont nem tudom elérni őket. Gondolom aki vásárolt már tőlük, annak a hívását nem fogadja a rendszer.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.