Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06704648814 / +36704648814

Ma fogadtam hivást erről a telefonszámról, szerintem adathalász kisérlet volt. Furcsa volt, hogy miután beleszóltam, először nem reagált senki, csak miután ismét szóltam, hallózott vissza egy némileg meglepett hang, mintha a másik oldalon nem számitottak volna arra, hogy valaki fel is veszi (talán több számot csörgetnek egyszerre, ki tudja). Aztán B. Mónika néven bemutatkozott a hölgy a Vodafone Magyarország Zrt. munkatársaként, és az otthoni tv-és internet szolgáltatásaimról akart beszélni. Az utcám nevét maga mondta, de a házszámot már tőlem kérte, amit megadtam, de amikor az emelet/házszámra kérdezett rá, megjegyeztem, hogy szerintem ezt neki tudnia kéne, mire valami olyasmit mondott, hogy szüksége lenne még néhány személyes adatomra, ugyanis "a rendszerátállást követően csak a személyes adataimmal tudnak belépni a rendszerbe" (???). Ezek után rövidre zártuk.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.